28 | 05 | 2020

Første spadestik

Første spadestik til en ny svømmeklub

 

(Historisk artikel fra 1992)

Som de fleste af Stafettens læsere nok har bemærket bliver der gravet, støbt og regeret på en stor grund nær Ølby-centret.

Årsagen er jo, at det er lige netop der, at Køge kommunes nye svømmehal skal ligge. Svømmehallen forventes klar til ibrugtagning først i 1993.

I denne forbindelse har Rishøj Idrætsforening nu nedsat en arbejdsgruppe, som har til formål at etablere en svømmeafdeling i vor organisation.


Der er sikkert, nogen som spørger sig selv om, hvorfor i alverden starter Rishøj en svømmeafdeling op allerede 1991.
Det kan der svares meget klart og tydeligt på, at det gør vi, fordi det faktisk ikke er et sekund for tidligt, det er nemlig ikke bare lige at ”knipse med fingrene” – og så have en velfungerende svømmeafdeling med hal tider, hold tider, instruktører og mest af alt naturligvis medlemmer kørende fra den ene dag til den anden. er er en masse praktiske ting, man egentligt ikke tænker nærmere over, der skal være i orden, inden vi får plads i Køge kommunes nye svømmehal.Arbejdsgruppe

I den anledning har vi etableret ”en arbejdsgruppe” af frivillige svømme interesserede i vort område, til at tage sig af dette kæmpe forberedelsesarbejde. Denne gruppe vil vi helt sikkert høre meget mere fra i løbet af det næste års tid via Stafetten, dagspressen og ikke mindst vor ugentlige sportsudsendelse om fredagen mellem 18.00-18.30 i Radio Køge (Rishøj) 98.2 mhz.

Rishøj Idrætsforening afholder stiftende generalforsamling i Svømmeafdelingen Onsdag den 22. april 1992 kl. 19.30 i lokale 1 i Rishøjhallen.

Login Form